IHME-tuotantojen sivut ovat avautuneet

22/01/2009

Taidesäätiö Pro Arten IHME-tuotantojen verkkosivut ovat avautuneet! Sivuilta löydät tietoa IHME-tuotantojen kokonaisuudesta, jonka muodostavat IHME-teos, IHME-päivät ja IHME-editio. Sivuilla esitellään sekä 21.3.-7.4. toteutuva IHME-projekti 2009, jonka on ideoinut brittiläinen kuvanveistäjä Antony Gormley että 3.-5.4. Vanhalla Ylioppilastalolla järjestettävien IHME-päivien 2009 tuore ohjelma.

Ensimmäistä kertaa toteutuvien IHME-päivien luento- ja keskusteluosuudet käsittelevät Antony Gormleyn IHME-teosta ja muita ajankohtaisia kysymyksiä. Viikonlopun aikana käsitellään muun muassa kysymyksiä Ketkä taidetta tekevät? Kenelle taidetta tehdään? Miten yhteisö syntyy? Mitä on hyvä taide? Mitä on asiantuntijuus?

IHME-päivien puhujiksi on kutsuttu kotimaisia ja ulkomaisia asiantuntijoita. Antony Gormley on myös itse läsnä keskustelemassa ja vastaamassa kysymyksiin koskien IHME-teosta. IHME-päivien yhteydessä voi luentojen ja keskustelujen lisäksi tutustua myös päiviä varten tuotettuihin näyttelyihin sekä kirjakauppaan.

IHME-päiville on vapaa sisäänpääsy.