Ilmoittautuminen Antony Gormleyn IHME-projektiin 2009 on alkanut!

22/01/2009

”Antony Gormley kutsuu sinut osallistumaan uuden Savi ja kollektiivinen keho -nimisen taideteoksen tekemiseen. Tule yksin, ystäväsi tai perheenjäsenen kanssa – kaikki 8-100-vuotiaat ovat tervetulleita! Ole hyvä ja varaa neljä tuntia aikaasi ja tule tapahtumapaikalle muokkaamaan valtavaa neljä metriä korkeaa savikuutiota ainoana työkalunasi oma kehosi. Kuutio odottaa sinua lämpimässä ja kosteassa tilassa.”

Kuvanveistäjä Antony Gormleyn kaikille avoimeen IHME-projektiin Savi ja kollektiivinen keho voi nyt ilmoittautua. Savityöskentelyyn on mahdollisuus yhteensä noin 2000 osallistujalla ja siihen osallistuminen on maksutonta.

Helsingin Kaisaniemen kentälle nousevan Savi ja kollektiivinen keho -teoksen ydin on jättiläismäinen, 100 000 kilon painoinen ja pienen talon korkuinen savikuutio: vielä koskematonta kuutiota voi käydä katsomassa 21.3.-24.3.2009 ja varsinainen savityöskentely, jolloin yleisöllä on mahdollisuus työstää savea, tehdä siitä jotakin pientä tai suurta, yksin tai yhdessä, tapahtuu 25.3.-3.4.2009. Työskentelyjakson lopputulos on yleisön nähtävillä 4.4.-7.4.2009.