IHME-teoksen savikuutio nähtävänä ilman tukirakenteita tiistaina 24. maaliskuuta alkaen klo 12.00

23/03/2009

Taidesäätiö Pro Arten IHME-teoksen savikuutio on ollut esillä tuettuna Kaisaniemen kentälle rakennetussa ylipainehallissa sunnuntaista 22. maaliskuuta lähtien. Tiistaina 24. maaliskuuta klo 12.00 nämä tuet poistetaan. Olemme tietoisia siitä, että tämä 100 000 kilon painoinen kuutio on liikkuva, dynaaminen rakenne ja odotettavissa on jonkinasteinen spontaani kuution hajoamisprosessi näinä tunteina ennen savityöskentelyjakson alkua keskiviikkona 25.3 klo 9.00.

Toivotamme yleisön tervetulleiksi seuraamaan tapahtumia hallissa sen aukioloaikoina tiistaina 24.3 klo 12-19. Tapahtumien ennakoimattomuuden vuoksi, pyydämme yleisöä pysyttelemään turvallisuussyistä katsomiseen varatulla alueella.

Mikäli kuutio ei hajoa itsestään, mutta osoittaa merkkejä epävakaudesta, sitä tullaan purkamaan teknisen henkilökunnan toimesta ennen kuin savityöskentelyyn osallistuva yleisö saapuu tapahtumapaikalle keskiviikkoaamuna 25.3.2009