IHME 2010

26/11/2009

Kaikille avoimet ja ilmaiset nykytaiteen IHME-tapahtumat järjestetään jälleen ensi maaliskuussa.
Vuoden 2010 IHME-teos julkistetaan 11.3.2010. Skotlantilaisen Susan Philipszin taideteos valtaa keskeisen julkisen tilan Helsingin ydinkeskustassa. Teos on esillä 12.3.-11.4.2010.

IHME-päivät järjestetään Vanhalla ylioppilastalolla 26.-28.3.201. Kyseessä on kolmen päivän sukellus nykytaiteen mielenkiintoisimpiin ilmiöihin; työpajoja, kansainvälisiä huippuesitelmiä, oikeudenkäynti taiteen tilasta ja IHME-klubi. Kaikki esitelmät ja keskustelut joko käydään tai tulkataan suomeksi.

IHME-päivien ohjelma julkaistaan tällä sivustolla tammikuun loppuun mennessä. Silloin alkavat myös ilmoittautumiset jännittäviin työpajoihin. Liity postituslistallemme, niin saat tiedot ohjelmasta ensimmäisten joukossa!