Huippukuraattori IHME-teoksen avajaisiin

03/03/2010

Carolyn Christov-Bakargiev ja Susan Philipsz yleisötilaisuudessa 11.3.

Taidesäätiö Pro Arte on kutsunut arvostetun italialais-amerikkalaisen kuraattorin Carolyn Christov-Bakargievin Helsinkiin. Christov-Bakargiev osallistuu Susan Philipszin IHME-teoksen julkistamistilaisuuteen.

Kaikille avoin tilaisuus järjestetään torstaina 11.3. kello 17.00 VR:n auditoriossa (Vilhonkatu 13). Christov-Bakargiev keskustelee Philipszin kanssa erityisesti tämän uudesta Rautatieasemalle tulevasta Kun päivä laskee -ääniteoksesta. Yleisöllä on mahdollisuus osallistua keskusteluun.
Carolyn Christov-Bakargiev on seuraavan Kasselin documentan taiteellinen johtaja, joka on hyvin perehtynyt Susan Philipszin taiteeseen ja seurannut tämän uraa jo pitkään. Hän kuratoi vuoden 2008 Sydneyn taidebiennaalin, johon kutsui mm. Philipszin.

Tilaisuus on englanninkielinen ja siihen on vapaa pääsy. Tervetuloa!