Laajenna käsityksesi nykytaiteesta IHME-päivillä

17/03/2010

Nykytaiteen festivaali IHME tarjoaa Vanhalla Ylioppilastalolla 26.-28. maaliskuuta IHME-päivät ja mahdollisuuden jokaiselle laajentaa käsityksiään nykytaiteesta. Luentojen, keskustelujen ja työpajojen teemat ovat lähtöisin paraikaa Rautatieasemalla soivan 2010 IHME-teoksen tekijän Susan Philipszin taiteesta. Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia.

IHME-päivät on kulttuurinen runsaudensarvi, joka tarjoaa ohjelmaa John Cagen 4’33”- klassikkoteoksesta kehtolauluihin, nykytaiteen IHME-maratoniin ja Tuomas Nevanlinnan tuomaroimaan Oikeusjuttuun. Toisen kerran järjestettävien IHME-päivien teemat ovat tänä vuonna ääni taiteessa ja taide julkisessa tilassa.

Pajoihin osallistuminen ei vaadi laulu- eikä soittotaitoa, joten rohkeasti mukaan! Mieskuoro Huutajien huutopajaan, Sari Kaasisen kehtolaulupajaan ja yli 8-vuotiaille lapsille tarkoitettuun Melutaan ja leikitään -pajaan on paikkoja jäljellä. Pajoihin osallistuminen ei vaadi laulu- eikä soittotaitoa, joten rohkeasti mukaan!

Ilmoittautuminen 19.3. mennessä sivun vasemmassa reunassa olevasta keltaisesta pallosta tai paikan päällä Vanhalla ylioppilastalolla aulan infopisteessä.