Yhteistyötä Kaleidoscopen kanssa

20/03/2010

Taidesäätiö Pro Arte toimii ilmaisen, englanniksi julkaistavan Kaleidoscope -taidelehden jakelijana Helsingissä. Kaleidoscopen ensimmäiset neljä numeroa ilmestyivät vuonna 2009 ja jokaista numeroa jaetaan ilmaiseksi 70.000 kappaleen painoksena kaikissa keskeisissä eurooppalaisissa taidekeskuksissa, taidemessuilla ja muissa merkittävissä nykytaidetapahtumissa. Lehden viides numero sisältää myös säätiön tuottaman englanninkielisen IHME-liitteen, jossa esitellään säätiön toimintaa mm. taiteilijahaastatteluin.

Tule IHME-päiville Vanhalle Ylioppilastalolle 26.-28.3 noutamaan oma kappaleesi!

Lukukappaleita Kaleidoscopen kevään numerosta löydät myös seuraavista paikoista Helsingissä:
American Bar & Ravintola Torni (Sokos Hotel Torni, Kalevankatu 5), Cafe Amos (Yrjönkatu 27), Cafe Kiasma (Mannerheiminaukio 1), Café Kafka (Pohjoisesplanadi 2), mbar (Mannerheimintie 22-24), Ravintola Farang (Ainonkatu 3), Ravintola Kosmos (Kalevankatu 3), Ravintola Tablo (Ateneum Kaivokatu 2-4), Sis Deli & Café (Kalevankatu 4), Vanhan Kuppila (Mannerheimintie 3)