IHME-asiakasraati kokoontui ensimmäisen kerran!

24/10/2012

Asiakasraadin ensimmäinen kohtaaminen alkoi esittelyjen merkeissä. Raati edustaa ilahduttavan monipuolisesti festivaalin yleisöä ja useat heistä ovat seuranneet IHMEttä alusta asti. Raatilaisten mielestä IHME koetaan yllättäväksi ja osallistavaksi ja IHME-teokset helposti lähestyttäviksi. Raati antoi hyviä ideoita IHMEen markkinointiviestintään ja uusien yleisöjen tavoittamiseen. Asiakasraati toimii jatkossakin testiryhmänä uusille ideoille!

23.10. tapaamisessa mukana olivat Marketta Eräsaari, Timo Jokitalo, Taava Koskinen, Helena Liljeberg, Marja Miettinen, Maisa Moijanen, Mikko Mäki, Tomas De Rita, Riitta Skytt ja Sanna Uuttu sekä IHMEestä Paula Toppila ja Piia Oksanen.

Jos olet kiinnostunut asiakasraadin toiminnasta ja haluat liittyä mukaan, otathan yhteyttä!