IHME-päivien ohjelma julkistettu!

08/02/2013

IHME-nykytaidefestivaalin teemoja ovat tänä vuonna taiteen yhteiskunnallisuus, poliittisuus ja yhteisöllisyys. Vuoden 2013 IHME-teoksen tekijä, taiteilija Miroslaw Balka keskustelee IHME-päivillä uudesta IHME-teoksestaan Signaalit, joka toteutuu yhteistyössä helsinkiläisten kanssa.

Helsingin Vanhalle ylioppilastalolle kokoontuu huhtikuussa kiinnostava joukko kansainvälisiä ja kotimaisia kuraattoreita sekä taiteilijoita keskustelemaan voiko taide muuttaa maailmaa ja millaisia toimintamalleja tämä edellyttää. Keskustelujen lisäksi ohjelmassa on kansainvälisesti tunnettujen taiteilijoiden elokuvia, työpajoja ja musiikkia sekä suosittu IHME-maraton taiteilijapuheenvuoroineen.

Ilmoittautuminen IHME-päivien työpajoihin alkaa nyt – tutustu ja ilmoittaudu!

Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy.