IHME etsii infotyöntekijää!

05/03/2013

IHME-nykytaidefestivaali etsii IHME-päiville asiakaspalvelijaa 11.-14.4.2013 väliseksi ajaksi. Asiakaspalvelija työskentelee IHME-päivien tapahtumapaikoilla Kino Engelissä ja Vanhalla Ylioppilastalolla tapahtumapaikan infopisteessä. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu: IHME-päivien ohjelmasta kertominen, yleisön kysymyksiin vastaaminen, uuden yleisön perehdyttäminen tapahtumaan, työpajailmoittautumisten vastaanottaminen, asiakaspalautteen kerääminen ja IHME-päiviin liittyvät valmistelu- ja järjestelytehtävät tapahtumapaikoilla. Työtuntien määrä on yhteensä n. 30 h ja tuntipalkka on 15 e/tunti. Vanhalla ylioppilastalolla työntekijälle tarjotaan päivittäin keittolounas ja kahvitauon välipalat.

IHME-päivien asiakaspalvelija on iloinen ja järjestelmällinen, ihmisten parissa viihtyvä henkilö, jolla on kokemusta asiakaspalvelusta ja hyvä suullinen taito suomen, englannin ja ruotsin kielessä. Nykytaiteen harrastus ja/tai tuntemus on hakijalle eduksi. Otathan yhteyttä kulttuurituottaja Piia Oksaseen mahdollisimman pian, viimeistään 15.3. Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen: piia.oksanen@ihmefestival.fi
Postitse osoitteeseen IHME-nykytaidefestivaali Kalevankatu 4, 2.krs. 00100 Helsinki.