IHME etsii kulttuurituottajaa – viimeinen hakupäivä perjantaina!

11/06/2013

IHME-nykytaidefestivaali etsii kulttuurituottajan sijaista ajalle 2.9.2013 – 31.7.2014. Vakituinen tuottajamme Katja Koskela jatkaa vanhempainvapaataan ja nykyinen sijainen Piia Oksanen palaa tehtäväänsä Galerie Anhavalla syyskuun alussa. Kulttuurituottaja huolehtii siitä, että IHME-päivät toteutuvat sovitulla tavalla, annetun aikataulun ja budjetin puitteissa. Tuottaja osallistuu myös IHME-koulun ohjelman valmisteluun, käytännön toteutukseen ja tiedotukseen. Hae mukaan IHME-tiimiin!

Hakemus tulee jättää 14.6.2013 mennessä osoitteeseen: Taidesäätiö Pro Arte, Kalevankatu 4, 2. krs, 00100 Helsinki. Hakemuksen voi lähettää myös PDF-tiedostona osoitteeseen: vappu.tainio@ihmefestival.fi.

Lue hakuilmoitus: tuottajan-sijaisuus.pdf