IHMEen uudet verkkosivut!

18/09/2013

  • IHME-teos 2010, Susan Philipsz, Kun päivä laskee -ääni-installaatio. Helsingin Rautatieasema.
    IHME Project 2010, Susan Philipsz, When Day Closes, sound installation. Helsinki Central Railway Station.
    Kuva/Photo: Kai Widell

IHMEen uudet verkkosivut ovat tässä! Tervetuloa selaamaan entistä selkeämpiä sivujamme, joiden käyttäjäystävällisyyteen ja visuaalisuuteen on kiinnitetty uudistuksessa erityisesti huomiota. Etusivulla näet ajankohtaisimmat uutiset sekä sivuston osiot yhdellä silmäyksellä. Ylävalikon otsikoiden kautta pääset tutustumaan tarkemmin festivaaliin ja sen historiaan. IHME-festivaaleja dokumentoivat julkaisut on koottu Historia-otsikon alle. Sivut on toteutettu yhteistyössä Kokoro & Moin ja Byroon kanssa, joista Kokoro & Moi on vastannut festivaalin graafisesta ilmeestä alusta asti.

Kuulemme mielellämme mielipiteesi sivuista ja otamme vastaan palautetta. Mikä sivuilla ihmetyttää, ilahduttaa tai innostaa? Kommentteja voi lähettää joko palautelomakkeen kautta tai suoraan sähköpostitse info(at)ihmefestival.fi. Kiitokseksi arvomme kaikkien keskiviikkoon 25.9. mennessä palautetta antaneiden kesken palkintona kahden hengen aamiaisen Hotelli Tornissa!