Hae mukaan IHME-teokseen!

10/10/2013

IHME-nykytaidefestivaali kutsuu yhdessä israelilaisen taiteilijan Yael Bartanan kanssa etnisiltä taustoiltaan erilaisia ihmisiä osallistumaan Bartanan IHME-teokseen True Finn – Tosi suomalainen. Etsimme hankkeeseen seitsemää osallistujaa, jotka asuvat yhdessä viikon ajan talossa järven rannalla keskellä suomalaista talvea tammikuussa 2014. Osallistujat suorittavat päivittäin tehtäviä, jotka liittyvät kulttuurisiin eroihin ja -yhtäläisyyksiin. Elämää talossa kuvataan ja lopputuloksena syntyy videoteos.

Kantasuomalaisten, suomenruotsalaisten ja saamelaisten lisäksi maassamme asuu erilaisia etnisiä vähemmistöjä. Mitä kaikkea suomalaisuus tänä päivänä tarkoittaa? Mistä sinun suomalaisuutesi koostuu? Kerro meille ja hae mukaan teokseen 8.11.2013 mennessä. Ohjeet ja lisätiedot hausta löydät täältä.