Kuka tekee IHMEen Ateneumissa 2014?

22/10/2013

IHME-nykytaidefestivaali ja Ateneumin taidemuseo toteuttavat taidetyöpajan, jonka taiteilija ratkeaa yleisöäänestyksellä. Työpaja toteutuu osana IHMEen festivaaliohjelmaa Ateneumissa huhtikuussa 2014. Äänestys on voimassa marraskuun loppuun!

Kilpailussa yleisölle esitellään viisi taiteilijaa ja kaksi taiteilijaduoa, jotka edustavat kuvataiteen eri aloja. Äänestä suosikkiasi 30.11. mennessä, niin olet mukana arvonnassa! Voittaja valitaan sekä taiteilijoiden että yleisön joukosta. Voittaneen taiteilijan työpaja toteutuu ja äänestäjien joukosta arvottava voittaja saa palkinnon. Osallistumalla kilpailuun voit voittaa matkat ja yöpymisen Helsingissä itsellesi ja ystävällesi sekä osallistumisen voittaneeseen IHME-työpajaan muun Ateneum-ohjelman lisäksi.

Tutustu taiteilijoihin ja osallistu kilpailuun täällä.