IHME-festivaali etsii kokkia

29/11/2013

IHME-teos 2014 on israelilaisen Yael Bartanan osallistava taideteos nimeltään True Finn – tosi suomalainen. Bartanan IHME-teokseen kutsuttiin mukaan Suomessa asuvia ihmisiä, jotka edustavat erilaisia etnisiä taustoja, uskontoja ja poliittisia näkökantoja. Valitut seitsemän osallistujaa asuvat talossa maaseudulla viikon ajan yhdessä ja suorittavat päivittäin tehtäviä, jotka liittyvät kulttuurieroihin ja -yhtäläisyyksiin. Kokki huolehtii osallistujien aterioiden valmistamisesta ja talon siisteydestä.

Kokki työskentelee läheisessä yhteistyössä IHME-nykytaidefestivaalin toiminnanjohtajan ja teoksen tuottajan kanssa. Työntekijä vastaa siitä, että IHME-teos 2014 toteutuu aterioiden osalta sovitulla tavalla. Tehtävä on vastuullinen IHME-teoksen toteutumisen kannalta.

Lue hakuilmoitus kokonaisuudessaan täällä.