Yael Bartanan näyttelyt Yhdysvalloissa

28/11/2013

IHME 2014 -taiteilija Yael Bartanan uusin teos Inferno saa ensiesityksensä Miamin Pérez Art Museumissa 4. joulukuuta 2013. Kolmiosainen teos on kuvattu São Paulossa. Elokuva käsittelee Brasiliassa voimakkaasti kasvaneen helluntailaisuuden suhdetta juutalaisuuteen, ja sen lähtökohtana on Brasilian helluntaiseurakunnan, Universal Church of the Kingdom of Godin (UCKG) Salomonin temppelin rakennusprojekti São Paulossa.

Yael Bartanan trilogia And Europe Will Be Stunned (2011) on parhaillaan esillä Minneapolisin Walker Art Centerin 9 Artists -näyttelyssä. Venetsian biennaalissa vuonna 2011 yleisöä kohahduttanut teos esitettiin kertanäytöksenä viime viikolla myös Carnegie International -näyttelyssä Pittsburghissa.

Lue lisää: Pérez Art Museum, Walker Art Center