IHMEen Ateneumissa tekee Katja Tukiainen

12/12/2013

IHME-nykytaidefestivaalin ja Ateneumin taidemuseon IHME Ateneumissa -yleisöäänestys päättyi marraskuun lopussa. Kilpailussa yleisö sai äänestää suosikkiaan taidetyöpajan vetäjäksi festivaalin työryhmän asettamista ehdokkaista. Yleisökilpailuun otti osaa 800 kuvataiteiden ystävää!

Äänestäjien suosikiksi nousi kuvataiteilija Katja Tukiaisen sarjakuvatyöpaja, jonka teemasta ja tekniikasta moni innostui. Pajassa osallistujat saavat kokeilla, mitä muuttaisivat maailmassa IHME-naisena, -miehenä tai -lapsena.

Voittaja valittiin myös sarjakuvatyöpajaa äänestäneiden joukosta. Kuusankoskelta kotoisin oleva Pia Talvala pääsee osallistumaan IHME-työpajaan. Lisäksi hän saa palkinnoksi itselleen ja ystävälleen matkat ja yöpymisen Helsingissä hotelli Scandic Marskissa sekä Ateneumin vuosikortin kolmelle henkilölle.

IHME-päivien ohjelmaan sisältyvä taidetyöpaja pidetään Ateneumissa 5.-6.4.2014. Ilmoittautuminen työpajaan alkaa 4.2.2014.

Onnittelut voittajille sekä kiitokset kaikille kilpailuun osallistuneille!