IHME-teos kuvattiin Kirkkonummella

30/01/2014

Vuoden 2014 IHME-teoksen kuvaukset ovat juuri päättyneet Kirkkonummella. IHME-nykytaidefestivaalin tämän vuoden tilausteos, israelilaisen taiteilija Yael Bartanan elokuva True Finn – Tosi suomalainen, käsittelee suomalaista kansallista identiteettiä, sitä mistä puhumme kun puhumme suomalaisesta identiteetistä juuri nyt.

Teokseen osallistui kahdeksan kulttuuritaustoiltaan erilaista henkilöä, jotka valittiin mukaan teokseen avoimen haun kautta viime vuoden lopulla. Teoksen osallistujat ovat Komugi Ando, Mustafe Hagi, Stanislav Marinets, Anna Miettinen, Tiina Pirttilahti, Martin-Éric Racine, Peter Rosvik ja Tuisku Torkkeli.

Teoksen ensi-ilta on 31. maaliskuuta elokuvateatteri Bio Rexissä. Esitykseen on vapaa pääsy. IHME-teos esitetään myös Yle Areenassa 31.3.31.5.2014.

Lue lisää IHME-teoksesta täällä.