IHME-klubin suunnittelijoina Jimi Tenor & Nicole Willis

25/02/2014

IHME-klubin ohjelman ovat suunnitelleet tänä vuonna Jimi Tenor ja Nicole Willis. Klubin erityisvieraiksi saapuvat amerikkalainen DJ Maurice Fulton ja japanilainen elektropunk-laulaja MU Sheffieldistä. Fulton on pitkän linjan muusikko, joka tunnetaan erityisesti yhtenä 90-luvun suosituimpana underground housen tuottajana ja remiksaajana. Yksin esiintyvän MU:n omintakeinen ja agressiivinen laulutyyli on kerännyt ystäviä ympäri maailman. Musiikillisia tyylilajeja yhdistelevä ilta huipentuu synkeänmelodiseen  post-rockiin, josta vastaa uusi helsinkiläisbändi Haunted by Hallucinations. Bändin johtohahmo Pete Toikkanen on tuttu myös The Soul Investigatorsin alkuperäiskokoonpanosta.

IHME-klubi lauantaina 5.4. klo 22-02 Vanhan ylioppilastalon Juhlasalissa. Klubin tauoilla DJ:t Tenor ja Willis esiintyvät Café Vanhassa. Ikäraja 18 vuotta. Vapaa pääsy (narikkamaksu 3 €)!

Lue lisää klubista täällä.

IHME-päivien ja IHME-klubin ohjelma täällä.