Jaa tarinasi IHME-pajassa

27/02/2014

”Työpaja sopii kaikille, jotka haluavat ryhmässä jakaa muistojaan ja tarinoitaan. Ja joita kiinnostaa unelmoida paremmasta tulevaisuudesta meille kaikille.” – Annamari Karjalainen

Jaetut tarinat -työpajassa suunnitellaan yhteinen utopiayhteisö, jossa kaikilla olisi hyvä olla. Lähtökohtana ovat jokaisen omat tarinat, muistot ja unelmat. Työpajassa visioidaan ja seikkaillaan vapaasti, kerrotaan tositarinoita omasta elämästä, mutta annetaan myös mielikuvitukselle vapaus keksiä ja lentää. Harjoitteet ovat helppoja eivätkä edellytä erityisosaamista.

Työpajan ohjaavat Annamari Karjalainen, Markus Luukkonen ja Alexandra Salmela. Yhteisöteatteriohjaaja Annamari Karjalainen on vastannut monikulttuurisesta Taide kotouttaa -hankkeesta, jonka ohessa työpajakonsepti syntyi. Markus Luukkonen on ammatiltaan tarinankertoja. Alexandra Salmela on slovakialaissyntyinen kirjailija, jonka suomeksi kirjoittama romaani 27 eli kuolema tekee taiteilijan (2010) sai Helsingin Sanomien esikoiskirjapalkinnon ja oli myös Finlandia-palkintoehdokkaana.

IHME-paja, Jaetut tarinat, Vanhalla ylioppilastalolla 5.4. klo 13-18 ja 6.4. klo 14-17 (sisältävät tauot).

Lue lisää IHME-päivien työpajoista täällä ja ilmoittaudu ennakkoon 28.3. mennessä. Kaikkiin pajoihin vapaa pääsy!

Tutustu työpajaohjaajiin täällä.