Eläviä kirjoja IHME-päivillä

28/03/2014

Oletko miettinyt, millaista on skitsofreenikon arki? Tai millaisia harrastuksia juutalaisella on? Näitä asioita voit kysyä ”elävältä kirjalta”, joka puhuu, kuuntelee ja keskustelee kanssasi. IHME-päivien Elävä kirjasto toimii kuten tavallinenkin kirjasto, paitsi että painetun kirjan sijaan voit lainata oikean ihmisen keskustelua varten. Yhden lainan kesto on 20 minuuttia.

Elävän kirjaston kirjoja:
Fyysikko, opeopiskelija, hellapoliisi, työpaikkakiusattu, aikuisvaatebloggari, ruokarajoitteinen, juoppo, skitsofreenikko, homo, luontoaktivisti, liikuntarajoitteinen, kotiäiti, kristitty, työtön, uskonnoton, juutalainen, tosielämän selviytymisopas, teologian opiskelija, mieshoitaja, sairaan lapsen äiti, Suomi ruotsinkieliselle, ITE, sosiaalityöntekijä.

Elävä kirjasto on yhdenvertaisuutta edistävä toiminnallinen menetelmä, joka pyrkii edistämään erilaisten ihmisten välisen kohtaamisen ja vuoropuhelun kautta moninaisuuden kunnioittamista. Elävän kirjaston IHME-päivillä järjestää Laurea ammattikorkeakoulu Tikkurilan yksikön (luovat toiminnot) opiskelijat.

Perjantaina 4.4. klo 16.30-20.00, lauantaina 5.4. klo 13.30-16.30 ja sunnuntaina 6.4. klo 14.00-17.00 Vanhan ylioppilastalon Café Vanhassa. Vapaa pääsy!