IHME-päivät juontaa Sonya Lindfors

13/03/2014

Koreografi-tanssija Sonya Lindfors juontaa tämän vuoden IHME-päivät Vanhalla ylioppilastalolla 4.-6.4. Lindfors (s. 1985, Helsinki) on työllistänyt itsensä freelancer-tanssitaiteilijana vuodesta 2001 lähtien työskennellen samanaikaisesti taidetanssin, urbaanin tanssin, teatterin ja showtanssin kentillä. Lindfors on Murha-kollektiivin ja UrbanApa – festivaalin perustaja ja taiteellinen johtaja. Vuonna 2013 hän työskenteli sekä Helsinki Dance Companyn että kahden muun ryhmän kanssa. Uuden tanssin keskus Zodiakissa syksyllä 2013 esitetyssä, viimeisimmässä teoksessaan NOIR? Lindfors käsitteli erilaisuutta, mustuutta ja identiteettiä. Lindfors on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen laitokselta.

www.urbanapa.fi