Ilmoittautuminen IHME-teoksen ensi-iltaan päättyy 24.3.

19/03/2014
Kuva: Veikko Somerpuro

IHME-nykytaidefestivaalin tämän vuoden tilausteos, israelilaisen Yael Bartanan taide-elokuva True Finn – Tosi suomalainen saa maailmanensi-iltansa maanantaina 31.3. klo 18.00 elokuvateatteri Bio Rexissä. Esityksen jälkeen kulttuuritoimittaja Minna Joenniemi haastattelee taiteilijaa ja teokseen osallistuneita, elokuvassa esiintyviä henkilöitä. Ensi-iltaan on vapaa pääsy, joten varmista paikkasi ainutlaatuiseen elokuvanäytökseen ja ilmoittaudu tilaisuuteen etukäteen 24.3. mennessä tästä linkistä. Ensi-iltaesitys on teoksen ainoa esitys elokuvateatterissa.

Iloisena ilmoitamme, että IHME-teoksen esitysaikaa Yle Areenassa on pidennetty ja laajennettu: elokuvan voi nähdä verkossa heinäkuun loppuun saakka maailmanlaajuisesti!

Ensi-ilta: elokuvateatteri Bio Rex, Mannerheimintie 22-24, Helsinki

Lisätiedot ensi-iltaan liittyen: suvi.tervahauta at ihmefestival.fi