IHME-lauantai: Yael Bartana IHME-päivillä

05/04/2014
Kuva: Veikko Somerpuro

IHMEen lauantaina kuullaan monta tulkintaa Yael Bartanan True Finn – Tosi suomalainen -elokuvasta. Kansallisteatterin johtaja Mika Myllyaho ja tutkija Kati Mikkola kertovat ajatuksistaan päivän aluksi ja Yael Bartana keskustelee teoksestaan ruotsalaisen kuraattori Maria Lindin kanssa iltapäivällä.

Toivomme runsasta yleisökeskustelua. IHME-päivillä on käytössä viestiseinä, jonne voi lähettää kysymyksiä ja kommentteja twitterin ja tekstiviestin välityksellä. Kulttuuriorganisaation selviytymistarina talouskriisin seurauksista kuullaan, kun Tati Freeke-Suwarganda kertoo hollantilaisen SKORin menneisyydestä ja tulevasta toiminnasta. Puheohjelman päättää Amnestyn toiminnanjohtaja Frank Johanssonin vetämä IHMEen avoin, johon Johansson on kutsunut erittäin mielenkiintoisen joukon puhujavieraita keskustelemaan ihmisoikeuksista.

Lauantai-illan päättää ainutlaatuinen musiikkiohjelma, jonka ovat suunnitelleet Jimi Tenor ja Nicole Willis, eli tässä kohtaa kannat kattoon!

Kaikkeen vapaa pääsy, klubille narikkamaksu 3 €.