IHMEen ohjelma keräsi kiitosta

29/04/2014
Kuva: Veikko Somerpuro

”Toivottavasti True Finn -elokuva näytetään Suomen kouluissa ja muissa oppilaitoksissa sekä eri paikkakunnilla.” – ote yleisöpalautteesta

Kuudes IHME-nykytaidefestivaali rakentui tänä vuonna kansallisen identiteetin ja monikulttuurisuuden ympärille. Teemojen lähtökohtana oli israelilaisen taiteilijan Yael Bartanan True Finn -elokuva, jossa kahdeksan kulttuuritaustoiltaan erilaista, Suomessa asuvaa henkilöä osallistuivat keskusteluun, mitä on nykypäivän suomalaisuus. IHME-teos on katsottavissa maailmanlaajuisesti Yle Areenassa vielä 31. heinäkuuta asti.

Keskustelu IHME-teoksen teemoista jatkui IHME-päivillä lauantain puheohjelman kootessa suurimman yleisön Vanhalle ylioppilastalolle. Mikäli IHME-päivät jäivät väliin, voit palata puheenvuoroihin IHMEen Youtube-kanavalla, jonne on taltioitu osa päivien keskusteluista.

IHME-nykytaidefestivaali kiittää yleisöä sekä kaikkia ohjelman suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneita yhteistyötahoja. Festivaalia dokumentoiva sähköinen julkaisu ilmestyy syksyllä 2014. Seuraavat IHME-päivät järjestetään maalis-huhtikuussa 2015.

”Vuoden kohokohta, ehdottomasti. Odottamisen arvoinen viikonloppu vuodesta toiseen!” – ote yleisöpalautteesta

 

IHME-teos: Yle Areena
IHME-päivien keskustelu: Youtube