IHME-torstai: Yael Bartanan Inferno Kino Engelissä

03/04/2014

IHME-nykytaidefestivaali esittää tänään Yael Bartanan viime vuoden lopulla valmistuneen Infernon. Teoksen lähtökohtana on Sâo Pauloon suunnitteilla oleva Salomonin temppelin rakennusprojekti. Elokuva esitetään elokuvateatteri Kino Engelissä torstaina 3.4. klo 18 ja 19. Ennakkotiedoista poiketen Bartana ei ole sairastumisensa vuoksi vastaamassa yleisön kysymyksiin. Taiteilija saapuu IHME-päiville lauantaina.

Viikonloppuna yleisöllä on mahdollisuus murtaa ennakkokäsityksensä Vanhalla ylioppilastalolla mm. Elävässä kirjastossa, jonka ”elävät” kirjat keskustelevat elämästään juutalaisena, skitsofreenikkona, homona tai työpaikkakiusattuna.

Lauantain ja sunnuntain Jaetut tarinat -työpajassa on vielä vapaita paikkoja. Ilmoittaudu pajaan: info at ihmefestival.fi. Pajan ohjaajat pitävät työnäytöksen lauantaina 5.4. Meidän IHMEessä, jossa esitellään myös festivaalin taidekasvatushankkeiden tekijät.

Koko festivaalin koko ohjelma täällä. Kaikkiin tilaisuuksiin vapaa pääsy!