IHME Re-Action julkistetaan Pohjois-Haagassa 10.4.

09/04/2014

IHME-nykytaidefestivaali ja Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus järjestivät tammi-helmikuussa Kannelmäen nuorisotalolla taidetyöpajasarjan IHME Re-Action. Kuvataiteilija Sasha Huberin ohjaamissa pajoissa nuoret toteuttivat teoksen, joka tulee esille Pohjois-Haagan juna-asemalle. Teos julkistetaan juna-asemalla torstaina 10.4. klo 18.30.

Työpajat toteutettiin osana IHME-nykytaidefestivaalin taidekasvatusohjelmaa sekä nuorisoasiainkeskuksen osallistuvan budjetoinnin hanketta, RuutiBudjettia. Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL on tarjonnut teokselle tilan juna-asemalta sekä vastannut teoksen ripustamisesta.

Pajoihin osallistuneet nuoret sekä Kannelmäen nuorisotalon ohjaajat ovat torstaina paikalla juna-asemalla. Julkistuksen jälkeen Kannelmäen nuorisotalolla on tarjolla kahvia ja nuorten toivomia mokkapaloja.

Teoksen julkistus torstaina 10.4. klo 18.30-19.00 Pohjois-Haagan juna-asemalla. Tilaisuuteen on vapaa pääsy!

Lue lisää IHME Re-Actionista täällä. IHME Re-Action Youtubessa.