IHME-koulu 2014 verkossa

27/05/2014

Aalto-yliopiston kuvataidekasvatuksen opiskelijat toteuttivat maaliskuussa kouluprojektit Rauman freinetkoulussa ja Helsingin Arabian peruskoulussa osana IHME-koulua. Lähtökohtina projekteissa olivat Yael Bartanan IHME-teoksen teemat, suomalainen identiteetti ja monikulttuurisuus. Raumalla ja Helsingissä oppilaiden tehtävänä oli tutkia sarjakuvan keinoin omia ennakkokäsityksiään toisen paikkakunnan koululaisista ja kouluarjesta.  Tutustu oppilaiden dioraamoihin ja kollaasisarjakuviin Aalto-yliopiston opiskelijoiden blogissa!

IHME-festivaalin kumppanien kanssa toteuttamat, pitkäkestoiset taidekasvatushankkeet esiteltiin Meidän IHMEessä lauantaina 5.4. Vanhalla ylioppilastalolla. Katso taidekasvatuspuheenvuorot IHMEen Youtube-kanavalla!

 

IHME-koulu YouTubessa:

IHME-koulu Helsingin Diakoniaopistossa

IHME-koulu Rauman freinetkoulussa ja Arabian peruskoulussa

Sasha Huberin IHME Re-Action Kannelmäen nuorisotalolla

Päivi Venäläisen puheenvuoro IHME-opetusmateriaaleista

Meidän IHMEen paneelikeskustelu