IHME-teoksella jo 10 000 katsojaa!

15/05/2014

”Hyvin oli saatu kunnioittava fiilis ja mahtavan erilaisia osallistujia! Kyllä mä voisin lipun ja kansallishymnin noihin vaihtaa”  –  ote yleisöpalautteesta

Yael Bartanan True Finn -elokuvan on nähnyt verkossa jo yli 10 000 katsojaa teoksen ensi-iltaesityksen jälkeen. Elokuva on katsottavissa Yle Areenassa vielä heinäkuun loppuun asti. Elokuvaa voi myös edelleen kommentoida palautelomakkeen kautta. Anna palautetta 31.7. mennessä täällä.

Jo saadun yleisöpalautteen mukaan moni katsoja halusi tietää enemmän elokuvan päähenkilöiden suunnittelemasta uudesta Suomen lipusta ja kansallislaulusta. Lipun taustatarina, kansallislaulun sanat sekä vastaukset usein esitettyihin katsojakysymyksiin ovat nyt luettavissa IHMEen verkkosivuilla. Halutessasi voit teettää itsellesi myös oman True Finn -lipun nettisivujen ohjeen avulla! Lue lisää IHME-teoksesta täällä.

IHME-teos Yle Areenassa