Yleisöpalautteen arvonta suoritettu!

08/05/2014

IHME-nykytaidefestivaalin osallistujilta kerättiin palautetta tämän vuoden festivaalista ja IHME-teoksesta. Palautetta saattoi antaa verkossa, minkä lisäksi festivaalin työntekijät keräsivät yleisöpalautetta tapahtumapaikoilla ipadeilla ja paperilomakkeilla. Kaikkien yleisöpalautetta antaneiden kesken arvottiin 20 kpl IHME-kasseja, jotka sisälsivät vuoden 2010 IHME-taiteilijan, Susan Philipszin, ääniteoksia dokumentoivan uuden julkaisun. Arvonnassa onni suosi seuraavia henkilöitä: Sanna Immonen, J.P. Pyyny, Aimo Tervahauta, Kaisa Viitanen, Vilma Väinsaar, Anni Hapuoja, Pauliina Haasjoki, Aura Saarikoski, Laura Kokkonen, Marja-Leena Tervahauta, Mandi Vermila, Helena Björk, Aikku Meura,  Marja Sopanen ja Johanna Wahlbeck (osa ei halunnut nimeään julkisuuteen).

Paljon onnea kaikille voittajille sekä kiitokset kaikille osallistuneille ja palautetta antaneille!

IHME-teoksesta voi antaa palautetta vielä heinäkuun loppuun asti verkossa. Palaute on meille tärkeää, sillä haluamme kehittää toimintaamme. Teoksen kyselylomake löytyy täältä.