True Finn Yle Areenassa vuoden loppuun!

05/06/2014

Yael Bartanan True Finn -elokuva on katsottavissa Yle Areenassa vuoden loppuun asti. IHME-teos on ensimmäistä kertaa katsojien koettavissa digitaalisessa verkkoympäristössä, jossa teosta on helppo kommentoida ja jakaa ystäville. Opettajille pidennetty esitysaika verkossa mahdollistaa elokuvan hyödyntämisen syksyn opetuksessa. Teos soveltuu erinomaisesti taide- ja monikulttuurisuuskasvatuksen käyttöön. Kiitämme Yle Areenaa ja olemme iloisia yhteistyöstä, joka tukee IHMEen pyrkimystä tehdä nykytaiteesta saavutettavampaa.

Haluatko lukea teoksen teemoista lisää tai antaa palautetta? Museopedagogi Kaija Kaitavuori on laatinut kaikille nykytaiteesta kiinnostuneille oheisaineiston, joka taustoittaa True Finn -teosta ja taiteilijaa. Katsojapalautetta voi antaa verkossa 31. joulukuuta asti.

True Finn Yle Areenassa
Palautelomake verkossa
Oheisaineisto verkossa