Creative Time Summitin suora lähetys Helsingissä!

26/09/2014

IHME järjestää yhteistyössä Visuaalisen taiteen keskus Framen kanssa suoran lähetyksen Creative Time Summit -konferenssin puheohjelmasta Tukholmassa. Tapahtuman teemoja ovat maahanmuuton, äärinationalismin nousun ja homofobian asettamat haasteet, julkisen tilan käyttö ja miten siinä yhteydessä työskentelevät taiteilijat vastaavat näihin kysymyksiin. Summitin suora lähetys esitetään Teatteri WHS Unionissa, Siltavuorenrannassa Helsingissä 14. – 15.11.2014. Suoran lähetyksen lomassa kuullaan myös paikallisten puhujien keskusteluja aiheesta. Lue Summitin huikeasta ohjelmasta tästä, lisätietoja Helsingin tapahtumasta julkaistaan lähempänä ajankohtaa. Laita päivämäärät kalenteriin – NYT! Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Creative Time Summit on newyorkilaisen Creative Timen vuodesta 2009 järjestämä kaksipäiväinen konferenssi, jonka lähtökohtana ovat taide ja yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus. Summit järjestetään tänä vuonna ensimmäisen kerran New Yorkin ulkopuolella, Tukholmassa, yhteistyössä Statens Konstrådin kanssa.