IHME-raati etsii uusia jäseniä

22/09/2014

”Antoisinta on ollut päästä mukaan sisäpiiriin, kuulla ja keskustella suunnitelmista sekä antaa palautetta rennossa ilmapiirissä.”

IHME-asiakasraati on IHMEen yleisötyön ydin, keskustelufoorumi, joka kokoontuu noin kaksi kertaa vuodessa. Kysymme asiakasraadin näkemyksiä esimerkiksi ohjelmiston, viestinnän ja asiakaspalvelun tueksi; innostumme uusista ideoista ja rehellisestä palautteesta. Vuosittain pyrimme järjestämään myös ainutkertaisen kohtaamisen nykytaiteen kentällä tai kurkistuksen festivaalin ”kulissien taakse”. Halutessasi pääset kulissien takaa etulinjaan ja voit auttaa meitä toteuttamaan tapahtumaa vapaaehtoisena.

Tule mukaan IHME-asiakasraatiin! Ilmoittaudu kulttuurituottaja Katja Koskelalle sähköpostitse viimeistään 5.10.: katja.koskela at ihmefestival.fi