IHME etsii viestintä- ja tuotantokoordinaattoria

23/10/2014

IHME etsii viestintä- ja tuotantokoordinaattoria ajalle 5.1. – 10.4.2015. Tehtäväalueeseen kuuluu viestinnän ja markkinoinnin koordinointitehtävien lisäksi markkinointimateriaalien jakelusuunnitelman ja yleisöpalautteen keruusuunnitelman laatiminen ja toteutus. Viestintä- ja tuotantokoordinaattori työskentelee läheisessä yhteistyössä festivaalin toiminnanjohtajan, kulttuurituottajan ja assistentin kanssa. Hän täydentää vakituista henkilökuntaa festivaalituotannon kiireisimmän ajanjakson aikana, minkä vuoksi työsuhde on määräaikainen. Työn aloittaminen osa-aikaisena jo marrasjoulukuussa 2014 on mahdollista. Hakemuksen viimeinen jättöpäivä on perjantai 7.11.2014.

Lue hakuilmoitus kokonaisuudessaan täällä ja hae mukaan IHME-tiimiin!