24-Hour-Rockshow: äänestä suosikkiasi!

25/11/2014

Mikä artisti, konsertti tai rockdokumentti on tehnyt sinuun vaikutuksen? Ehdota rock-dokumenttia osaksi 24-Hour-Rockshow’ta viimeistään 30.11.2014. Osallistujien kesken arvotaan Lippupisteen 100 euron lahjakortti! Täytä lomake täällä >

IHME ja Jeremy Deller toteuttavat keväällä huikean vuorokauden kestävän rock-dokumenttien sarjan nimeltään 24-Hour-Rockshow. Rockshow on osa Vanhalla Ylioppilastalolla pidettävien IHME-päivien ohjelmaa 27. – 29.3.2015.

Sarjassa nähdään koko läntistä maailmaa musiikillaan liikuttaneiden artistien konserttitaltiointeja ja haastatteluja, joita on harvoin nähty elokuvateattereissa. Elokuvien tyylilaji vaihtelee kokeellisempien ryhmien rapista punkkiin ja hiphopiin, rokista hevimetalliin ja souliin. Joukossa on myös kotimaisia elokuvia.