IHME etsii yleisötyöntekijöitä IHME-teokseen 2015

08/12/2014

Haemme määräaikaiseen projektityöhön 12 yleisötyöntekijää, jotka työskentelevät Jeremy Dellerin Saa koskea -teoksen yleisön parissa 16. – 22.3.2015. Teoksessa historiallisten museoiden kokoelma-esineitä tuodaan mm. kauppakeskuksiin ja asemille. Taiteilija on valinnut esineitä seuraavien kumppanimuseoiden kokoelmista: Kansallismuseo, Helsingin kaupunginmuseo, Tullimuseo, Tekniikan museo, Designmuseo, Luonnontieteellinen keskusmuseo LUOMUS ja Sotamuseo. Yhteisestä menneisyydestämme kertovat esineet jättävät vitriininsä ja yleisöllä on mahdollisuus tutustua esineisiin sekä kuulla niiden tarinoita arkisten reittiensä varrella. Yleisötyöntekijällä on keskeinen, vastuullinen tehtävä teoksen toteutumisessa.

Työskentelyjakso on maanantaista sunnuntaihin 16. – 22.3.2015, jolloin päivittäinen työaika on 8 h sisältäen päivittäisen museoesineiden kuljetuksen ja raportoinnin työpäivän päätyttyä. Ennen työskentelyjaksoa työntekijät saavat taustamateriaalipaketin ja heille järjestetään palkallinen perehdytys tehtävään. Hakemusten viimeinen jättöpäivä on keskiviikko 7.1.2015.

Lue hakuilmoitus täällä ja hae mukaan IHME-teoksen toteutukseen!