Acid Brass Vanhalla pe 27.3. klo 17

27/03/2015

”Töölö Brassin motto on ’ennakkoluulottomasti ja antaumuksella’, mikä osuu hyvin yksiin myös Jeremy Dellerin Acid Brass -teoksen esittämiseen. Töölö Brass kokee saaneensa hienon mahdollisuuden päästessään esittämään Dellerin läpimurtoteosta.” – Anssi Autio, Töölö Brassin toiminnanjohtaja

Acid Brass on Jeremy Dellerin teos vuodelta 1997. Se käsittää kuusi Dellerin valitsemaa kappaletta, jotka esittää upea 30 hengen vaskiorkesteri Töölö Brass johtajanaan Ville Paakkunainen. Ainutkertainen esitys tapahtuu perjantaina 27.3. klo 17 Vanhan ylioppilastalon portailla ja sateen tai pakkasen yllättäessä Vanhan sisätiloissa. Ohjelmistoon kuuluvat seuraavat acid house -klassikot: A Day in The Life, Can U Dance, Cubik, Pacific 202, The Groove that Won’t Stop, What Time is Love ja Voodoo Ray. Lue lisää >