Rockshow’n aikataulu on päivitetty – 24 h on 24 h!

19/03/2015

Elokuvatapahtuma 24 Hour Rockshow’n esitysajat on nyt päivitetty. Kesäaikaan siirtyminen yllätti meidät, mutta 24 tunnin kestosta ei tingitä. Ainutkertainen dokumenttimaraton Vanhalla ylioppilastalolla alkaa lauantaina 27.3. klo 12 ja jatkuu sunnuntaihin 28.3. klo 13 asti. Aamuyöllä tehdään iloinen aikahyppäys kello kolmesta neljään. Ohjelman punk-teema vahvistuu entisestään kun Jeremy Deller lisäsi ohjelmistoon mitä ajankohtaisimman elokuvan: lauantai-iltana n. klo 19.30 alkaen esitetään punk-yhtye Pentti Kurikan Nimipäivistä kertova Kovasikajuttu. Kovasikajuttu korvaa ohjelmassa aiemmin ilmoitetun Black Sabbath Live in Paris -taltioinnin, jota emme valitettavasti onnistuneet saamaan. Tarkista koko ohjelma aikatauluineen täältä >