Tervetuloa Valehtelijoiden Klubin avajaisiin!

10/03/2015

”Tää on sellanen nuijasodan aikainen ase.” – nuoren tulkinta pippurimyllystä

Kuvataiteilija Kari Cavénin suunnittelema Valehtelijoiden Klubi on nuorten kanssa toteutettu projekti, jossa erikoisille esineille on keksitty ihmeellisiä tarinoita. Valehtelijoiden Klubi -näyttelyn avajaiset pidetään Kansallismuseossa to 12.3. klo 18-20. Tapahtuman musiikkiesityksistä vastaavat Bass Campin nuoret Hulda ja New Generations MCS. Vapaa pääsy! Esineet tarinoineen ovat nähtävillä Kansallismuseon keskihallissa 13.-29.3. Näyttely on samanaikaisesti esillä Designmuseossa ja Tekniikan museossa. Yhteistyössä: IHME ja Helsingin Nuorisoasiainkeskus

Laita kalenteriisi myös Meidän IHME -tilaisuus pe 27.3. klo 15.30-16.30 Vanhalla ylioppilastalolla. Kuulet nykytaiteen käytöstä opetustyössä sekä yhteistyömahdollisuuksista IHMEen kanssa! Vapaa pääsy.

Tutustu IHME-kouluun >