IHME-koulussa lähes 900 osallistujaa

19/05/2015

”IHME-kouluprojekti oli hauska, sillä tykkään tutkia menneisyyttä ja tulevaisuutta.”
-Pohjois-Tapiolan koulun 7. luokan oppilas

IHME-koulussa 2014-2015 tunnistettiin ihmeellisiä esineitä nuorisotaloilla ja museoissa, koottiin luokan oma aikakapseli sekä kerättiin palautetta 24 Hour Rockshow’ssa. Yhteensä toimintaan osallistui ennätykselliset 900 nuorta, nuoriso-ohjaajaa, opettajaa sekä muuta festivaaliyleisöä.

IHME-koulu käsittää festivaalin taidekasvatusohjelman: osallistavat projektit, koululaisvierailut IHME-teoksella, opettajille suunnatun oppimateriaalin sekä Meidän IHME -tilaisuuden IHME-päivillä. Kauden 2014-2015 yhteistyökumppaneita olivat Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus, Aalto-yliopiston kuvataidekasvatus sekä Laurea ammattikorkeakoulun ja Sibelius-Akatemian koordinoima MAPSI-hanke. Projektien teemat liittyivät Jeremy Dellerin IHME-teokseen Saa koskea ja 24 Hour Rockshow’n sisältöihin.
Lue lisää >

IHME keskustelee mielellään uusista IHME-koulu -kumppanuuksista. Jos sinua ja työpaikkaasi kiinnostaa nykytaide, yhteisöllisyys ja yhdessä oppiminen, ota yhteyttä kulttuurituottaja Katja Koskelaan, katja.koskela[at]ihmefestival.fi