IHME etsii tiedottaja-assistenttia

08/06/2015

Haemme työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen IHMEen nykyisen assistentin opintovapaan ajaksi ajanjaksolle 1.8.201531.5.2017. Opintovapaan ajaksi yhdistämme kaksi tehtävää, assistentin ja tiedottajan tehtävät, joista jälkimmäiseen olemme yleensä palkanneet tapahtuma-ajaksi määräaikaisia työntekijöitä. Tarve ympärivuotiseen läsnäoloon mm. sosiaalisessa mediassa on kasvanut ja läheinen yhteistyö muun festivaalitiimin kanssa on tehtävän suorittamisessa eduksi. Festivaalitoimistossa työskentelee pieni moniosaajatiimi, jonka jäsenten läheinen yhteistyö, kiinnostus nykytaiteen ilmiöihin ja taiteen sisältöjen välittämiseen yleisölle on työmme onnistumisen edellytys.

Tehtävän menestyksellinen suorittaminen edellyttää monipuolista kokemusta tiedottajan tehtävistä tai tiedotuksesta ja viestinnästä, hyvää suomen ja englannin suullista sekä erityisesti kirjallista taitoa, kykyä ja innostusta huolehtia myös muista toimenkuvan sisältävistä tehtävistä. Aiempi työskentely nykytaiteen parissa on hakijalle eduksi.

Lue koko ilmoitus tästä linkistä ja hae mukaan IHME-tiimiin viimeistään keskiviikkona 24.6. klo 12.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Paula Toppila, paula.toppila(at)ihmefestival.fi, p. 045-1240096