IHME kutsuu Helsingin kouluja ratikka-ajelulle

26/10/2015

IHME-nykytaidefestivaalin ensi kevään tilausteos, tšekkitaiteilija Kateřina Šedán Ratikkasoittajien kiertue tarjoaa helsinkiläiskoululaisille tilaisuuden tutustua nykytaiteeseen ja erilaisiin kulttuureihin musiikin kautta.

Helsingin peruskoulujen luokat voivat kertoa kiinnostuksestaan osallistua ratikka-ajelulle vastaamalla kyselyyn IHMEen verkkosivuilla 13.11.2015 mennessä. IHME analysoi kyselyn tulokset loppuvuoden aikana ja suunnittelee kouluvierailujen volyymin ja toteutuksen vastausten perusteella. Ilmoittautumiskäytännöistä tiedotetaan erikseen alkuvuodesta 2016. Ratikka-ajelujen alustava kohderyhmä, Helsingin 5. ja 7. luokat, on valittu yhdessä taiteilijan ja Helsingin kaupungin opetusviraston kanssa, sillä teoksen lyhyen keston vuoksi oppilasvierailujen kiintiö on rajallinen.

Vastaa kyselyyn täällä >

Lue lisää IHME-koulusta >