Videoi katusoittoa ja voita vuoden matkat

03/11/2015

#IHMEratikassa-videokilpailussa haetaan katusoittajia maaliskuussa toteutuvaan Kateřina Šedán tilausteokseen.

#IHMEratikassa-kilpailuun voi osallistua videoimalla joko oman katusoittoesityksensä tai ilmoittamalla mukaan suosikkikatusoittajansa. IHME-taiteilija etsii videoilla esiintyvien muusikoiden joukosta esiintyjiä 14.–20.3.2016 toteutuvalle Ratikkasoittajien kiertueelle. Teoksen tuotantoa tukevat festivaalin pääyhteistyökumppanit Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL ja HSL Helsingin seudun liikenne, jotka tarjoavat osana teosta toteutettavien yleisökilpailujen palkinnot.

Kilpailuaika on 3.–30.11.2015. Voittajavideon valitsee taiteilija, ja voittaja saa vuoden matkat HSL:n liikenteeseen. Palkinnon sponsoroi HSL Helsingin seudun liikenne.

Osallistumisohjeet #IHMEratikassa-kilpailusivulla.
IHMEen YouTube-kanava.