IHME kiittää taiteilijoita ehdotuksista!

15/12/2015

Kaksi viikkoa sitten päättynyt avoin haku taiteilijoille tuotti parikymmentä ehdotusta, joista monissa näkyivät festivaalin vuoden 2016 teemat. Haimme Suomessa asuvia taiteilijoita tuottamaan IHME-päiville palveluita, joiden toteuttaminen edellyttää niin käytännön ratkaisuja kuin luovaa ajattelua. Hakemuksia saapui kaikkiin palvelukategorioihin: valaistussuunnitteluun, menusuunnitteluun, näkyvyyden suunnitteluun sekä työpajoihin.

Festivaalin asiantuntijatyöryhmä on valinnut kaksi ehdotusta jatkokehittelyyn ja tieto päätöksistä on ilmoitettu kaikille hakijoille. Tapahtuman näkyvyyttä suunnittelee ja toteuttaa Serious Introspection -ryhmä, John W. Fail, Justin Tyler Tate & Ernest Truely. Työpajaehdotuksista valittiin kuvittaja, taiteilija Robin Ellisin ja taiteilija/muotoilija Päivi Raivion konsepti.

Lämpimät kiitokset hakijoille sekä viestiämme jakaneille tahoille! Seuraavat IHME-päivät järjestetään pe 1.4. – su 3.4.2016 Vanhalla ylioppilastalolla Helsingin ydinkeskustassa. Ohjelma julkistetaan helmikuun alussa.