Lataa IHMEen ilmainen mobiilisovellus

18/02/2016

IHMEen historian ensimmäinen mobiilisovellus on nyt ladattavissa ilmaiseksi. Festivaalisovellus on saatavilla sekä iOSille että Androidille ja ladattavissa ilmaiseksi osoitteesta:

www.eventmore.io/app/ihme

Voit myös hakea sovelluksen App Store ja Google Play –sovelluskaupoista. Hae sovellusta nimellä ”Eventmore”. IHMEen oman sovelluksen löydät tapahtumasovelluksen asetuksista, Teemat -otsikon alta.

Suunnittele oma festivaaliaikataulusi

Applikaation avulla festivaaliaikataulun suunnittelu on helppoa.

IHMEellä on sovelluksessa oma teema, jossa ohjelmaosioita voi selata eri tapahtumakategorioiden tai tapahtuma-aikojen ja -paikkojen mukaan. Kiinnostavimmat tapahtumat voi lisätä suosikkilistalle tai jakaa sosiaalisessa mediassa.

Halusitpa saada kokonaiskuvan festivaalitarjonnasta tai laatia IHME-päivien viikonlopulle päiväkohtaisen aikataulun, sovelluksesta saat tarvitsemasi tiedot kätevästi mobiiliin.

Mobiilikanavasta löydät sekä taiteilija Kateřina Šedálta tilatun IHME-teoksen, maaliskuussa toteutuvan Ratikkasoittajien kiertueen, että IHME-päivien tapahtumatiedot. IHME-päivät jatkavat teoksen äärellä koettua Vanhalla Ylioppilastalolla huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Perjantaina päivien teemana on taide ja yhteisöt. Lauantaina puheenvuoroissa ja keskusteluissa keskitytään IHME-teokseen. Sunnuntaina taas kysytään, mitä taiteilijat tekevät tehdessään taidetta.

Festivaali ja sen keskustelutilaisuudet, työpajat, videotaide- ja musiikkiohjelma sekä näyttely ovat kaikille avoimia ja ilmaisia.

IHME ja Eventmore yhteistyössä

IHMEen mobiilikanava julkaistaan osana elokuussa 2015 lanseerattua Eventmore-sovellusta. Eventmore on uusi tapahtumamedia, joka esittelee tapahtumia karttapohjaisessa applikaatiossa. Applikaatio listaa ajankohtaiset kaupunkitapahtumat samalle alustalle. Lataamalla sovelluksen yleisö saa laajan kattauksen tapahtumia puhelimeensa.

”Eventmore haluaa olla tapahtumajärjestäjien ja -kävijöiden uusi media ja palvelu, joka kertoo helposti mitä ja missä tapahtuu – ja tulevaisuudessa vielä enemmän. Toivomme että kävijät saavat sovelluksen avulla festivaalista enemmän irti”, Eventmoren Lissu Kirves kertoo.

”Tämän vuoden IHME-teoksen tapahtumapaikka on ensimmäistä kertaa liikkuva”, IHMEen tiedottaja Suvi Korhonen toteaa. ”Sovellus kertoo, millä aikavälillä katusoittajat esiintyvät. Ratikkaan astuva ei kuitenkaan voi etukäteen tietää, mitä artistia tai millaista musiikkia hän saa kuulla.”

Myös maaliskuussa käynnistyvän #IHMEratikassa-kilpailun osallistumisohjeet päivittyvät sovellukseen. ”Videoimalla Ratikkasoittajien kiertuetta voi voittaa tilausajoratikan.”

Palautetta sovelluksesta voit antaa täällä.