Opi ja tee itse IHME-koulussa

02/02/2016

Helsinkiläiset 5. ja 7. luokat voivat varata oman paikkansa Ratikkasoittajien kiertueelle ke 16.3., kun koulujen oma tilausajoratikka liikennöi keskustassa. Ryhmäkiintiö on rajallinen, joten toimithan pian! IHME-teoksen sisällöt tukevat ilmiökeskeistä oppimista; sen laajempia teemoja ovat vuorovaikutus, monikulttuurisuus ja julkinen tila. IHME-tehtävät tukevat teosvierailua, mutta niistä voi hakea inspiraatiota yleisemminkin.

Meidän IHME -opetilaisuus järjestetään IHME-päivillä pe 1.4. Helsingin opetusvirasto tukee opettajien osallistumista tilaisuuteen.

Koulujen ja opettajien ilmoittautumisohjeet sekä lisätiedot >

Päivi Raivion ja Robin Ellisin Julistus-työpajassa la 2.4. tutustut silkkipainannan saloihin. Oma julisteesi pääsee esille kaupunkitilaan osana kollektiivista teosta. Myös taiteilija Kateřina Šedán suunnittelema Katusoittokoulu-työpaja on tulossa IHME-päiville, tarkemmat tiedot julkaistaan myöhemmin.
Lue lisää pajoista >