Julisteita ja katusoittoa – ilmoittaudu työpajoihin!

01/03/2016

IHME-päivien työpajoihin, jotka pidetään 2.4. Vanhalla Ylioppilastalolla, voi nyt ilmoittautua. Osallistuminen on ilmaista. Varaa paikkasi 18.3. mennessä: katja.koskela[at]ihmefestival.fi. Kerro viestissä nimesi, ikäsi ja puhelinnumerosi. Katusoittokoulun osalta esitä myös toiveesi vetäjästä (Stephen Paul Taylor vai Juho Kanervo) sekä kerro, minkä soittimen otat mukaasi.

Julistus-työpaja

Haluatko tehdä oman julisteen ja näkyä kaupunkitilassa? Silloin valintasi on taiteilija/kuvittaja Robin Ellisin ja taiteilija/muotoilija Päivi Raivion ohjaama Julistus-työpaja la 2.4. klo 11-15, jossa tutustut silkkipainantaan ja saat viestisi näkyville osaksi kollektiivista teosta. Luvassa iloista yhdessä tekemistä! Julisteet ovat esillä Juhlaravintolassa pajan jälkeen. Julistus-työpaja on toteutettu aikaisemmin Berliinissä ja Tallinnassa ja se saa inspiraationsa osittain poliittisesta historiasta.

Lue lisää pajasta ja ilmoittautumisesta >

Katusoittokoulu

Tykkäätkö esiintymisestä, soitatko yhtä tai useampaa instrumenttia? Katusoittokoulussa la 2.4. klo 12-14 pääset huippumuusikoiden Stephen Paul Taylorin ja Juho Kanervon rentoon opetukseen. Pajaan tarvitset oman soittimen, pyydä mukaan myös bändi- tai soittokaverisi.

Katusoittokouluun kuuluu varsinaisen pajan lisäksi luento-osuus klo 15-16, jonne ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Voit kuulla tietoiskuja katusoiton historiasta ja lainsäädannöstä eri maissa. Kuulet myös, millaisen kavalkadin kekseliäitä ja lahjakkaita esiintyjiä Pavel Klusák kohtasi eri puolilla maailmaa valmistellessaan Ratikkasoittajien kiertuetta taiteilijan apuna. Klo 14-15 esitetään Dalibor Zítan ja BuskerVille-yhteisön dokumentti katusoitosta Prahassa. Dokumentti on tšekinkielinen, tekstitys englanniksi. Kesto n. 52 minuuttia.

Lue lisää pajoista ja ilmoittautumisesta >