Ratikkasoittajien kiertue käynnistyy – osallistu kilpailuun

10/03/2016

Ratikkasoittajien kiertue soi Helsingissä ensi viikon keskiviikosta 16.3. alkaen, kun katusoittajat maailman metropoleista esiintyvät raitiovaunumatkustajille neljän päivän ajan, lauantaihin 19.3. saakka.

Yllätyksiä ratikkalipun hinnalla

Musiikkia kuullaan joka päivä yli 70 tuntia kaikilla Helsingin raitiolinjoilla klo 9–15 ja klo 18–21. Liikkumisen sujuvuuden takaamiseksi esiintyjiä ei nähdä ruuhka-aikoina. Lähde kaupunkiseikkailulle, anna sävelten kuljettaa ja jaa kokemuksesi hashtagilla #IHME2016!

Yllätyksen elementti on sisäänrakennettu IHME-teokseen, sillä raitiovaunut esiintymispaikkana ovat muutosalttiita eikä esityksille – lauantai-iltaa lukuun ottamatta – tehdä aikataulua. Ratikkalinjoilla on myös useita vaunuja liikenteessä yhtä aikaa, ja muusikkomme esiintyvät vain joissakin niistä.

Ratikkasoittajien kiertue huipentuu lauantain 19.3. päätteeksi, kun klo 19-21 lähes koko muusikkokavalkadi esiintyy linjoilla 7A ja 7B. Kullakin esiintyjällä tai kokoonpanolla on oma keikkansa huikean ”happy hourin” aikana. Laita ajat kalenteriin ja koe suosikkisi –  tämä tilaisuus ei toistu!

Tutustu kiertueen esiintyjiin, ja katso launtain 19.3. keikka-aikataulu täältä!

#IHMEratikassa: voita tilausajo omalla ratikalla

Haluatko voittaa ratikan käyttöösi? Ratikkasoittajien kiertue käynnistää samalla #IHMEratikassa-kilpailun. Osallistu kilpailuun kuvaamalla kiertueelle osallistuvien muusikoiden esityksiä ja jakamalla video YouTubessa tunnisteella #IHMEratikassa! Eniten tykkäyksiä sunnuntaihin 27.3. mennessä saaneen videon tekijä voittaa kahden tunnin ajelun tilausraitiovaunulla.

IHME-teoksen ja #IHMEratikassa-kilpailun pääyhteistyökumppanit ovat Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL ja HSL Helsingin seudun liikenne. Tilausajon voittajalle tarjoaa Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL.

Kilpailuaika on 16.-27.3. 2016.

Lue lisää kilpailusta!