Koe loppuhuipennus lauantaina!

19/03/2016

Ratikkasoittajien kiertue päättyy tänään lauantaina Viimeinen tunti -huipennukseen klo 19-21 linjoilla 7A ja 7B.

Tänä aikana kukin muusikko soittaa viimeisen keikkansa Kateřina Šedán IHME-teoksessa. Jokaisessa klo 19 jälkeen lähtevässä linjojen 7A ja 7B raitiovaunussa on muusikko, joka esiintyy linjalla täyden kierroksen Pasilan asemalta Pasilan asemalle. Voit hypätä kyytiin miltä asemalta vain. Kuulet elävää musiikkia ja vaununvaihto on kuin vaihtaisit kanavaa, esiintyjä vaihtuu joka kerta! Jos haluat kokea juuri tietyn muusikon esiintymisen, katso, milloin hänen ratikkansa pysähtyy sinun pysäkilläsi.

Pasilan lähtöajat ja esiintyjät näet täältä >

”Ei me voida jäädä omalla pysäkillä pois!”

Jaa kokemuksesi Ratikkasoittajien kiertueesta Twitterissä ja Instagramissa tunnuksella #ihme2016. Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä, Instassa – paljon hienoja tarinoita, kuvia, videoita! Muistathan myös videokilpailun #IHMEratikassa, lue lisää kilpailusta >

”Mutta meneehän tämä silti Käpylään?”
”Me ollaan nyt keskellä taideteosta!”
”Ollaan jo ihan faneja!”
”Törkeen mahtavaa!”
”Tämä on ihanaa, mutta miten löydän Stephen Paul Taylorin?”