#IHMEratikassa-kilpailu ratkennut

13/04/2016

Maaliskuussa vuoden 2016 IHME-teos, Kateřina Šedán Ratikkasoittajien kiertue, täytti raitiovaunut musiikilla ja käynnisti samalla #IHMEratikassa-videokilpailun. Kilpailuun oli mahdollista osallistua kuvaamalla kiertueelle osallistuvien muusikoiden esityksiä ja jakamalla video YouTubessa tunnisteella #IHMEratikassa.

SAffrAn tanssitti voittoon

Eniten tykkäyksiä määräaikaan mennessä sai Anne Laakson video. ”Tulimme porukalla ratikkaan, missä iloiseksi yllätykseksemme alkoi erityisen kivan kuuloinen musisointi. Appivanhempani tempautuivat tanssimaan ja päätin kuvata hauskasta tilanteesta pätkän videolle”, voittajavideon tekijä kertoo. ”SAffrAn loi ratikkaan niin hyvän tunnelman, että jatkoimme heidän mukanaan ohi oman pysäkkimme, päättärille asti ja takaisin toiseen suuntaan.”

Palkinnoksi kilpailun voittaja saa Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL:n tarjoaman ajelun tilausraitiovaunulla. Myös appivanhemmat on kutsuttu mukaan.

Kiitokset kilpailuvideoista kaikille osallistujille! Myös Ratikkasoittajien kiertue -kangaskassit on arvottu ja voittajille ilmoitettu.

Katso kilpailuvideoita IHMEen YouTube-kanavalla!